Teknik Analiz & Strateji

PARSN Hisse Analizi 07/09

PARSN Hisse Analizi ile sizlerleyiz.

PARSN Hisse Mavi tarama algoritması tarafından tespit edilmiştir.

Engin ERDEBIL Mavi tarama algoritması 9 farklı göstergenin pozitif değere sahip olması koşulu ile tüm borsayı tarayıp sonuçları listelemektedir.

Sistem kısa vadeli değerlendirmeler yapmaktadır.

PARSN analizi ile Hissenin zamansallıkla artan destek seviyesi 2.63 olarak hesaplanmıştır.

Hissede flama formasyonu mevcuttur, Endeks tarafında pozitif hareketin devamı flama hedefini destekleyecektir.

Hisse 40 seviyesinin üstünde kaldıkça flama formasyon hedefi beklenebilir. 40 altında stop olmak elzemdir.

Bu işte yatırımcı kişiliğinin belirlenerek stratejilerde disiplin ve risk yönetimi usullerine hakim olmadığınız koşulda istikrarlı kazanç mümkün değildir. En azından %50 başarılı sonuçlar üreten bir sistem ve stratejiyi, doğru risk yönetimi hesapları yaparak, disiplinle işletmeniz gerekmektedir.

Sizde Engin ERDEBIL Borsa Eğitimi Birebir Mentorluk Programına katılarak Bu işte uzmanlaşabilir, kendi işinizin patronu olabilirsiniz.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Engin Erdebil

Merhaba, ben Engin ERDEBİL. Borsa (hisse senedi, kripto para) ve diğer finansal enstrümanlar üzerinde 10 yıldan uzun süredir uğraşmaktayım.Bu süreçte yaşadığım maddi ve manevi deneyimlerim sayesinde borsa analizi konusunda A’dan Z’ye bilgi sahibi oldum.Bununla sınırlı kalmayarak alanında 25 yılın üzerinde deneyimi olan uzman ekonomistlerden birebir dersler aldım. Ekonomi ve borsa analizi için aldığım kitaplar bana çok yardımcı oldu. Temel amacım, bu işin temelini ve tekniğini öğrenmekti. Sonrasında bu işin inceliklerini bilgim dahilinde insanlarla paylaşmak istedim.Şu sıralarda Sermaye Piyasası ve Borsa alanında yüksek lisans eğitimime devam ediyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu