Teknik Analiz & Strateji

Bitcoin – BTC Analiz & Strateji – 25/01

Bitcoin güncel makro & mikro görünüm;

35000 seviyesi 30-41 arası denge seviyesi olarak bir ağırlık merkezi idi. üstüne geri döndü. Ana trend hala düşen bir yapı içerisinde seyretmektedir.

*Fiyat yukarıda 40600 seviyesinin üstünde günlük kapanış yapmadıkça bu bir dead cat bounce olarak tanımlanabilir.(Yalan yükseliş)

*Yarın FED var. Karara göre yukarı yada aşağı sert hareketler izleyebiliriz.

*Mikro tarafta 35.000 üstünde kaldıkça long ve short iki yöndede fırsat yakalanabilir. Ana trend düşen yapıda olduğu için Short stratejiler biraz ön planda.

Güncel Stratejiler;

  1. Strateji SHORT

Giriş 38200
Stop 38550
TP 36750

  1. Strateji LONG

Giriş 35600
Stop 35300
TP 36750

Engin Erdebil

Merhaba, ben Engin ERDEBİL. Borsa (hisse senedi, kripto para) ve diğer finansal enstrümanlar üzerinde 10 yıldan uzun süredir uğraşmaktayım.Bu süreçte yaşadığım maddi ve manevi deneyimlerim sayesinde borsa analizi konusunda A’dan Z’ye bilgi sahibi oldum.Bununla sınırlı kalmayarak alanında 25 yılın üzerinde deneyimi olan uzman ekonomistlerden birebir dersler aldım. Ekonomi ve borsa analizi için aldığım kitaplar bana çok yardımcı oldu. Temel amacım, bu işin temelini ve tekniğini öğrenmekti. Sonrasında bu işin inceliklerini bilgim dahilinde insanlarla paylaşmak istedim.Şu sıralarda Sermaye Piyasası ve Borsa alanında yüksek lisans eğitimime devam ediyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu